SAVJETI O POSLU

ODRŽAVANJE I RUKOVANJE PROIZVODIMA BISON PRI NISKIM TEMPERATURAMA

Kada zima ponovno dođe u vaš kraj, to ostavlja posljedice i za održavanje i rad s Bison proizvodima!

ZIMA!


Kada zima ponovno dođe u vaš kraj, to ostavlja posljedice i za održavanje i rad s Bison proizvodima! Zbog niskih temperatura ljepila i brtvila mogu se zamrznuti. Kako bismo zaštitili kvalitetu proizvoda, dat ćemo vam nekoliko savjeta!

Temperature za primjenu proizvoda možete pronaći na stranicama proizvoda.

Održavanje i rukovanje proizvodima Bison:

  • Potrebno je pohraniti sva ljepila na bazi vode. Ako se ljepilo zamrzne, postat će neupotrebljivo. Ljepila na bazi vode: Ljepila za drvo, Montagekit Super čvrsto, Montagekit Ekstremno učvršćivanje, Montagekit Transparent, akrilna brtvila.
  • Kada je riječ o poliuretanskim ljepilima, morate ih čuvati na temperaturi od 5 stupnjeva ili višoj da biste očuvali dobru kvalitetu. Ako se ljepilo čuva u hladnijim uvjetima, morat ćete mu omogućiti da dosegne (sobnu) temperaturu. Nemojte nasilno zagrijavati, jer bi u tom slučaju proizvod mogao postati neupotrebljiv.
  • Bison Kit® i Bison Tix® možete čuvati na temperaturi od 5 stupnjeva ili višoj. Ako se Bison kit® ili Bison tix® zamrznu, trebate ih ostaviti da postupno dosegnu (sobnu) temperaturu. Nemojte nasilno zagrijavati, jer bi u tom slučaju proizvod mogao postati neupotrebljiv.
  • Poly Max® je potrebno čuvati na temperaturi od najmanje 5 stupnjeva kako bi se očuvala njegova kvaliteta. Ako se montažno ljepilo čuva u hladnijim uvjetima, morat ćete mu omogućiti da postepeno dosegne (sobnu) temperaturu. Nemojte nasilno zagrijavati, jer bi u tom slučaju proizvod mogao postati neupotrebljiv.
  • Akrilna se brtvila mogu zamrznuti i zato se moraju čuvati na temperaturi od 5 stupnjeva. Ako se brtvilo zamrzne, morat ćete mu omogućiti da postepeno dosegne (sobnu) temperaturu. Nemojte nasilno zagrijavati, jer bi u tom slučaju proizvod mogao postati neupotrebljiv.
  • Silikonska je brtvila potrebno čuvati na temperaturi od 5 stupnjeva ili višoj. Ako brtvilo čuvate na nižoj temperaturi, morat ćete mu omogućiti da postepeno dosegne (sobnu) temperaturu. Nemojte nasilno zagrijavati, jer bi u tom slučaju proizvod mogao postati neupotrebljiv.
  • Sva ljepila u limenkama aerosolnog spreja potrebno čuvati na temperaturi od 5 stupnjeva ili višoj. Ako se limenka aerosolnog spreja čuva na temperaturi nižoj od 5 stupnjeva, morat ćete omogućiti da postepeno dosegne (sobnu) temperaturu. Nemojte nasilno zagrijavati, jer bi u tom slučaju proizvod mogao postati neupotrebljiv.