Sakupljač vlage za vozila 300 g

Vrećica 300 g

Savršeno rješenje za zamagljene prozore i druge probleme s vlagom u vašem automobilu

Sakupljač vlage za vozila 300 g

ŠTO JE TO?

Idi na vrh

Kako funkcionira?

Prikladno za:

Sakupljač vlage za vozila savršeno je rješenje za zamagljene prozore i druge probleme s vlagom u vašem automobilu. Sakupljač se također može koristiti u kamperima, čamcima i kamp prikolicama te u kućanstvima.

Idi na vrh

Početak

Tijekom upotrebe:

Upute za upotrebu

UPORABA Prije prve uporabe uklonite plastičnu vrećicu. Postavite Sakupljač vlage za vozila unutar automobila (po mogućnosti blizu vjetrobranskog stakla). Kada indikator vlage (u obliku kapljice vode) na sakupljaču promijeni boju iz plave u ružičastu, sakupljač je u potpunosti pun. PONOVNO KORIŠTENJE Stavite Sakupljač vlage za vozila u čistu staklenu posudu (otpornu na mikrovalnu pećnicu) s indikatorom vlage okrenutim prema gore. Sakupljač vlage za voizla ostavite u mikrovalnoj pećnici na 6 minuta na 600 W. SPREMAN ZA PONOVNU UPORABU Nakon "pražnjenja" u mikrovalnoj pećnici, vlaga unutar sakupljača je isparila, a indikator vlage ponovno će postati plav i spreman je za ponovnu upotrebu!

Na što je posebno potrebno obratiti pažnju

OPREZ VRUĆE: Sakupljač vlage za vozila vrlo je vruć nakon "pražnjenja" u mikrovalnoj pećnici. Nemojte prekoračiti preporučeno vrijeme sušenja ili snagu u vatima. Ostanite uz mikrovalnu tijekom "pražnjenja". "Praznite" samo kada je sakupljač potpuno apsorbiran. Bacite sakupljač vlage u slučaju mrlja od ulja ili masti na tkanini jer to može zapržiti tkaninu tijekom "pražnjenja". Nemojte raditi ovaj proces u pećnici! Umjesto mikrovalne pećnice, Sakupljač vlage se može "prazniti" na suncu ili na centralnom grijaču. U slučaju da vlaga u Sakupljaču ne ispari u potpunosti nakon 6 minuta na 600 W, pustite sakupljač da se ohladi i ponovite s još jednim "pražnjenjem" od 6 minuta na 600 W.

Idi na vrh