Sakupljač vlage punjenje u vrećici

Vrećica 450 g Neutral

Praktično punjenje u vrećici za Air Max® Sakupljač vlage

Sakupljač vlage punjenje u vrećici

ŠTO JE TO?

Idi na vrh

Kako funkcionira?

Prikladno za:

Suzbija kondenzaciju, ustajale mirise i miris vlage. Sakupljač vlage je bez mirisa, nečujan, ne koristi energiju i jednostavno se puni. Sakupljač vlage smanjuje previsoku razinu relativne vlažnosti zraka u svim zatvorenim prostorima s malo ili bez ventilacije. Idealan je za podrum, garažu, tavan, ormar, kamp kućicu, brod, šupu itd.

Idi na vrh

Početak

Prije upotrebe:

Osobna sigurnost

Nosite zaštitne rukavice.

Pokrivenost

450 g djeluje otprilike 3 mjeseca u prostoriji veličine od oko 45 m³ i upija otprilike 0,5 litara vode, ovisno o temperaturi, vlažnosti zraka i veličini prostorije.

Tijekom upotrebe:

Upute za upotrebu

  • UPUTE ZA UPORABU - PUNJENJE S PUNJENJEM U VREĆICI ILI MAGNETOM ZA VLAGU: Pažljivo otvorite ambalažu i izvadite punjenje u vrećici ili Magnet za vlagu. Uklonite poklopac s uređaja i položite punjenje u vrećici ili tabletu u posudu. Pažnja: pazite da vrećica punjenja ne viri izvan uređaja. Vratite poklopac i Sakupljač vlage je spreman za uporabu. Uređaj stavite na čvrstu i stabilnu površinu. Kada se punjenje u potpunosti otopi, Sakupljač vlage se može jednostavno isprazniti (bacite praznu vrećicu punjenja). Pogledajte odvojene upute za pražnjenje uređaja. Stavite novo punjenje. PRAŽNJENJE UREĐAJA:
  • Otvorite uređaj iznad WC školjke i ispraznite spremnik. Dobro isperite WC školjku s vodom. Važno: Prolivena tekućina ostavlja mrlje. U slučaju pojave mrlja, odmah obilno isperite vodom i dobro osušite. Ponovite ukoliko je potrebno. Izbjegavajte kontakt s kožom i metalom: postoji mogućnost oštećenja tih materijala.

Na što je posebno potrebno obratiti pažnju

Sakupljač vlage sporije djeluje na nižim temperaturama te se mogu stvoriti grudice. Kada temperatura naraste, djelovanje će se ubrzati. Izbjegavajte kontakt s kožom, drvetom, kamenom i metalom: postoji mogućnost oštećenja tih materijala.

Nakon upotrebe:

Mrlje/ostaci

Prolivena tekućina može ostaviti mrlje po površini. Ukoliko je tekućina prolivena, odmah očistite s velikom količinom vode i brišite dok se u potpunosti ne osuši. Izbjegavajte kontakt s kožom, drvetom, kamenom i metalom: postoji mogućnost oštećenja tih materijala.

Uvjeti skladištenja

Čuvajte u dobro zatvorenom pakiranju na suhom i hladnom mjestu na kojem ne dolazi do smrzavanja.

Idi na vrh