Rubber Seal® tekuća guma

Kartuša 310 g crno

Premaz na bazi gume za vodonepropusno brtvljenje, zaštitu i popravke

Rubber Seal® tekuća guma

ŠTO JE TO?

Idi na vrh

Kako funkcionira?

Prikladno za:

Prikladno za brtvljenje, zaštitu i popravljanje gotovo svih materijala, kao što su drvo, beton, kamen, metal, cink, bitumen, EPDM (uz prethodni test), PVC itd. Dobro se veže čak i za PP/PE. Prikladno za unutarnju i vanjsku primjenu, primjerice za kupaonice, krovove, podrume, zidove i vrtove. Za hidroizolaciju tuš kada, podnih spojeva, žljebova, cijevi, okvira prozora i spojeva krovnih prozora, predmeta na tlu itd. Prikladno i kao protuklizna podloga, zaštita za metal i drvo (na primjer, vrtni stupovi) i premaz.

Idi na vrh

Početak

Prije upotrebe:

Radni uvjeti

Ne upotrebljavajte na temperaturama ≤ +5 °C.

Preliminarna obrada površine

Površine moraju biti suhe, čiste i bez prašine i masnoća. Po potrebi ih ispjeskarite.

Alati

Pištolj za kartuše, špatula.

Tijekom upotrebe:

Upute za upotrebu

Nanesite premaz pištoljem za kartuše i razmažite ga lopaticom ili sličnim alatom unutar 10 do 15 minuta. Nakon 30 do 60 minuta formira se površinski sloj, koji se nakon 2 sata može izložiti na kiši. Potpuno vodootporan nakon 24 sata, a potpuno se stvrdnjava nakon 48 sati, ovisno o debljini sloja koji se nanosi i uvjetima okoline. Minimalna debljina sloja: 2 mm. Potrošnja: 1,5-2,5 L/m2.

Savjet

Minimalna debljina sloja: 2 mm.

Na što je posebno potrebno obratiti pažnju

Ne nanosite na temperaturama ispod +5 °C. Može se izložiti vodi (kiši) nakon 12 sati. Ako se brtvilo koristi u kombinaciji s Rubber Seal® , preporučujemo upotrebu neutralnog silikonskog brtvila.

Nakon upotrebe:

Uvjeti skladištenja

Dobro zatvorena pakiranja trebaju se čuvati na suhom i hladnom mjestu na kojem ne dolazi na smrzavanja na temperaturi od +5 °C do +25 °C. Rok trajanja: Najmanje 18 mjeseci u neotvorenom pakiranju. Otvaranjem pakiranja smanjuje se rok trajanja.

Idi na vrh