Ljepilo za Retrovizore

Šprica za doziranje 2 ml

Ljepilo za retrovizore

Ljepilo za Retrovizore

ŠTO JE TO?

Idi na vrh

Kako funkcionira?

Prikladno za:

Za učvršćivanje retrovizora s metalnom bazom na vjetrobransko staklo.

Idi na vrh

Početak

Prije upotrebe:

Radni uvjeti

Ne upotrebljavajte na temperaturama ispod +15 °C. Pri nižim temperaturama ugrijte unutrašnjost automobila (vjetrobransko staklo).

Preliminarna obrada površine

Pobrinite se da su dijelovi (vjetrobransko staklo i metalna baza retrovizora) čisti, suhi i bez masnoće. Uklonite stare ostatke ljepila i trake. Na vjetrobranskom staklu ne bi smjelo biti kondenzacije.

Tijekom upotrebe:

Upute za upotrebu

Označite željeni položaj retrovizora s vanjske strane vjetrobranskog stakla. Pažnja: zbog napetosti na vjetrobranskom staklu, to treba biti potpuno jednaki položaj kao i prije. Izrežite priloženu mrežicu u obliku i veličini baze retrovizora. Ravnomjerno i obilno nanesite ljepilo iz šprice na bazu retrovizora. Utisnite mrežicu izrezanu na potrebnu veličinu u mokro ljepilo i pritisnite bazu retrovizora na označeno područje. Čvrsto držite najmanje 5 minuta. Svako pomicanje baze retrovizora u tom razdoblju dovest će do lošeg prianjanja. Pustite najmanje 15 minuta da se stvrdne, a zatim korigirajte položaj retrovizora.

Na što je posebno potrebno obratiti pažnju

Bison ljepilo za retrovizore anaerobno je ljepilo, što znači da je osmišljeno za stvrdnjavanje u odsutnosti kisika, u kombinaciji s impregniranom mrežicom. Ljepilo izvan zalijepljenih površina neće se stvrdnuti zbog prisutnosti kisika.

Nakon upotrebe:

Mrlje/ostaci

Mrlje odmah uklonite acetonom.

Uvjeti skladištenja

Čuvajte na suhom i hladnom mjestu na kojem ne dolazi do smrzavanja.

Idi na vrh