Ljepilo za Staklo

Šprica za doziranje 2 ml

Brzo, potpuno prozirno, vodootporno ljepilo za staklo

Ljepilo za Staklo

ŠTO JE TO?

Idi na vrh

Kako funkcionira?

Prikladno za:

Lijepi staklo i kristal za sebe i za metal. Idealno za lijepljenje i popravak staklenih i kristalnih predmeta, kao što su vaze, čaše, bokali, kipovi, zdjele, vitrine, stakleni stolovi, svjetiljke i okviri.

Nije prikladno za:

akvariji, laminirano sigurnosno (vjetrobransko) staklo i tonirano staklo.

Idi na vrh

Početak

Prije upotrebe:

Radni uvjeti

Ne upotrebljavajte na temperaturama ispod +10 °C

Preliminarna obrada površine

Površina mora biti suha, čista, bez prašine i masnoća te mora savršeno odgovarati. Lagano ohrapavite metale da biste dobili snažniji spoj.

Razrjeđivanje

Do not dilute.

Tijekom upotrebe:

Upute za upotrebu

U tankom sloju nanesite ljepilo s jedne strane na mjestu bez utjecaja (blještavog) sunčeva svjetla. Čvrsto pritisnite dijelove na 10 – 20 sekundi i stavite ih na izravno sunčevo svjetlo. Tijekom stvrdnjavanja ne pomičite dijelove. Bison ljepilo za staklo Glass stvrdnjava se pod utjecajem UV zraka (sunčeva svjetla). Lijepljenje se može ostvariti samo na izravnom sunčevom svjetlu. Moguće je upotrijebiti UV svjetiljku valne duljine od 250 nm do 350 nm.

Na što je posebno potrebno obratiti pažnju

Bison ljepilo za staklo Glass stvrdnjava se pod utjecajem UV svjetla, odnosno vani na izravnoj sunčevoj svjetlosti ili unutra izravno na prozoru. Bison ljepilo za staklo Glass neće se stvrdnuti ako je oblačno ili pod umjetnim svjetlom. Upotrebom UV svjetiljke valne duljine od 250 do 350 nm omogućuje se usmjeravanje svjetla na lijepljene spojeve, što omogućuje njihovo stvrdnjavanje.

Nakon upotrebe:

Mrlje/ostaci

Ostatke ljepila odmah uklonite acetonom. Suhi ostaci ljepila mogu se ukloniti samo mehanički.

Uvjeti skladištenja

Čuvajte na suhom i hladnom mjestu na kojem ne dolazi do smrzavanja.

Idi na vrh