Montagekit Ekstremno učvršćivanje

Kartuša 370 g

Iznimno snažno, montažno ljepilo bez otapala na bazi akrilne disperzije s iznimno visokom početnom snagom spoja

Montagekit Ekstremno učvršćivanje

ŠTO JE TO?

Idi na vrh

Kako funkcionira?

Prikladno za:

Pogodno za spajanje svih vrsta (građevinskih) materijala kao što su drvo, kamen, beton, metal, mnoge sintetike i polistirenske pjene, porozne na (porozne) površine kamena, betona, drva, žbuke, knaufa itd. Također vrlo pogodan za površinsko lijepljenje, poboljšava početnu čvrstoću spoja. Vrlo prigodno za ugradnju drvenog okvira, lajsni, pragova, letvica (drvo / plastika), obloga, prozorskih dasaka, keramičkih pločica, građevinskih ploča, knaufa, drvenih traka, zidnih obloga, ploča, izolacije, mekih i tvrdih, ploča, pragova, natpisnih pločica, kućnih brojeva, kuka za ovjes, kanala, električne utičnice i razvodnih kutija. Također pogodno za ukrasne materijale, poput ukrasa i lajsni od gipsa, poliuretana i polistirenske pjene.

Nije prikladno za:

PE, PP, PTFE, bitumen, ogledala, prirodni kamen, stalno vlažna mjesta i za pričvršćivanje neporoznog materijala na neporoznu podlogu. Tijekom lijepljenja plastike uvijek izvedite testiranje prianjanja. Prianjanje na plastične površine može varirati ovisno o tipu sintetike i kvaliteti plastike.

Idi na vrh

Početak

Prije upotrebe:

Radni uvjeti

Primjenjujte samo na temperaturama između +5 °C i +40 °C.

Zahtjevi za površinu

Oba dijela moraju biti suha, čista i bez prašine i masti. Jedan od dva dijela mora biti porozan (upijajući).

Alati

Za nanošenje upotrijebite nož ili špatulu za kit. Po potrebi upotrijebite gumeni čekić i lagano udarajte. Za površinsko lijepljenje upotrijebite nanosač ljepila (2 mm).

Priprema proizvoda

Prije upotrebe otvorite kartušu pri vrhu tako da oštrim nožem odrežete plastični vrh iznad navoja. Pričvrstite mlaznicu na kartušu i zarežite pod kutom da biste dobili željeni promjer.

Pokrivenost

Paneli i ploče za pokrivanje zidova: oko 5-8 m²/kg, ovisno o težini materijala. Letve, lajsne i drveni okvir: oko 4-6 m²/kg lijepljene površine.

Tijekom upotrebe:

Rukovanje ambalažom

Odrežite navoj, postavite mlaznicu i odrežite ju na najmanje 0.5 cm promjera.

Upute za upotrebu

Ovisno o težini materijala, nanesite ljepilo ravnomjerno u linijama ili točkama u intervalima od 20 do 30 cm. Ljepilo uvijek nanesite u uglove i duž rubova. Za površinsko lijepljenje nanesite ljepilo tanko i ravnomjerno na jednu stranu pomoću nanosača za ljepilo. Sastavite materijale pokretima potiskivanja i čvrsto pritisnite ili lupkajte. Ispravak je još uvijek moguć. Za teške materijale pričvrstite ili poduprite tamo gdje je potrebno.

Nakon upotrebe:

Mrlje/ostaci

Koristite vodu za čišćenje alata i uklanjanje mokrih ostataka ljepila. Suhi ostaci ljepila mogu se ukloniti samo mehanički.

Uvjeti skladištenja

Dobro zatvorite ambalažu i čuvajte je na suhom i hladnom mjestu na kojem ne dolazi do smrzavanja.

Idi na vrh