Montagekit Super Čvrsto

Kartuša 350 g

Iznimno snažno, univerzalno, montažno ljepilo na bazi neoprenske gume, sa svojstvom popunjavanja

Montagekit Super Čvrsto

ŠTO JE TO?

Idi na vrh

Kako funkcionira?

Prikladno za:

Idealno za spajanje svih vrsta (građevnih) materijala, kao što su drvo, kamen, beton, metal i brojni sintetički materijali na gotovo sve vrste površina kao što su beton, kamen, žbuka, drvo, iverica, metal i sintetika. Prikladno i za lijepljenje dvaju neporoznih materijala i lijepljenje materijala pod naprezanjem. Vrlo prikladno za pričvršćivanje npr. drvenih okvira, zidnih lajsni, pragova, prozorskih klupčica, građevinskih ploča, drvenih oplata, letvi, drvenih gredica, vodilica kabela, pločica s imenom, kućnih brojeva, zidnih obloga, panela, pragova, keramičkih pločica, kukica za vješanje, utičnica, razvodnih kutija.

Nije prikladno za:

PE, PP, PTFE, bitumen, polistirenska pjena, ogledala, prirodni kamen, stalno vlažna mjesta. Kada lijepite plastiku, uvijek najprije provedite ispitivanje prianjanja. Prianjanje uz plastiku može se razlikovati ovisno o vrsti sintetike i kvaliteti plastike.

Idi na vrh

Početak

Prije upotrebe:

Radni uvjeti

Primjenjujte samo na temperaturama između +5 °C i +40 °C.

Zahtjevi za površinu

Obje površine moraju biti suhe, čiste i bez prašine i masnoća.

Alati

Za nanošenje upotrijebite nož ili špatulu za kit. Po potrebi upotrijebite gumeni čekić i lagano udarajte.

Priprema proizvoda

Prije upotrebe otvorite kartušu pri vrhu tako da oštrim nožem odrežete plastični vrh iznad navoja. Pričvrstite mlaznicu na kartušu i zarežite pod kutom da biste dobili željeni promjer.

Pokrivenost

Paneli i ploče za pokrivanje zidova: oko 5-8 m²/kg, ovisno o težini materijala. Letve, lajsne i drveni okvir: oko 4-6 m²/kg lijepljene površine.

Tijekom upotrebe:

Upute za upotrebu

Ovisno o težini materijala, nanesite ljepilo ravnomjerno u okomitim linijama ili točkama u intervalima od 20 do 40 cm. Ljepilo uvijek nanesite u uglove i duž rubova. Spojite materijale guranjem i pritisnite ih ili čvrsto udarajte da bi se povezali. Korekcije su i dalje moguće. U slučaju teških materijala, materijala pod naprezanjem ili dvaju neporoznih materijala, upotrijebite metodu snažnog lijepljenja. Montirajte materijal, pritisnite i odmah otpustite. Pustite da se suši 5 minuta, sastavite na istom mjestu i čvrsto pritisnite ili udarite čekićem. Korekcije nisu moguće. Za teške materijale može biti potrebno učvršćivanje ili podupiranje.

Nakon upotrebe:

Mrlje/ostaci

Bijelim špiritom očistite alate i uklonite mokre ostatke ljepila. Suhi ostaci ljepila mogu se ukloniti samo mehanički.

Uvjeti skladištenja

Dobro zatvorite ambalažu i čuvajte je na suhom i hladnom mjestu na kojem ne dolazi do smrzavanja.

Idi na vrh