Montagekit Transparent

Kartuša 310 g bijela (suši se prozirno)

Prozirno, snažno, montažno ljepilo bez otapala

Montagekit Transparent

ŠTO JE TO?

Idi na vrh

Kako funkcionira?

Prikladno za:

Idealno za spajanje svih vrsta (građevinskih) materijala, kao što su drvo, kamen, beton, metal, brojni sintetički materijali, gips i polistirenska pjena na (porozne) površine kao što su beton, kamen, gips, drvo i iverica. Vrlo pogodno za pričvršćivanje, npr. drvenog okvira, lajsni, pragova, prozorskih klupčica, građevinskih ploča, obloga, letva, drvenih traka, kanala, pločica s imenom, kućnih brojeva, zidnih obloga, ploča, pragova, keramičkih pločica, utičnica i razvodnih kutija. Također vrlo pogodan za ukrasne materijale, poput ukrasa i ukrasnih rubova od gipsa / polistirena / poliuretana, pločica s imenima, kukama za ovjes. Također izuzetno pogodan za površinsko lijepljenje.

Nije prikladno za:

Za pričvršćivanje neporoznih materijala na neporozne podloge. Nije prikladno za polietilen (PE), polipropilen (PP), PTFE i bitumen, ogledala, prirodni kamen i za trajno vlažna mjesta.

Idi na vrh

Početak

Prije upotrebe:

Radni uvjeti

Primjenjujte samo na temperaturama iznad +5°C.

Zahtjevi za površinu

Oba dijela moraju biti suha, čista i bez prašine i masti. Jedan od dva dijela mora biti porozan (upijajući).

Alati

Za nanošenje upotrijebite nož ili špatulu za kit. Po potrebi upotrijebite gumeni čekić i lagano udarajte. Za površinsko lijepljenje upotrijebite nanosač ljepila (2 mm).

Priprema proizvoda

Prije upotrebe otvorite kartušu pri vrhu tako da oštrim nožem odrežete plastični vrh iznad navoja. Pričvrstite mlaznicu na kartušu i zarežite pod kutom da biste dobili željeni promjer.

Pokrivenost

Paneli i ploče za pokrivanje zidova: oko 5-8 m²/kg, ovisno o težini materijala. Letve, lajsne i drveni okvir: oko 4-6 m²/kg lijepljene površine.

Tijekom upotrebe:

Rukovanje ambalažom

Odrežite navoj, postavite mlaznicu i odrežite ju na najmanje 0.5 cm promjera.

Upute za upotrebu

Ovisno o težini materijala, nanesite ljepilo ravnomjerno u linijama ili točkama u intervalima od 20 do 30 cm. Ljepilo uvijek nanesite u uglove i duž rubova. Spojite materijale guranjem i pritisnite ih ili čvrsto udarajte da bi se povezali. Korekcije su i dalje moguće. Za teške materijale pričvrstite ili poduprite gdje je potrebno.

Na što je posebno potrebno obratiti pažnju

Brtvilo je bijelo kada izađe iz pakiranja! Kada se osuši, postaje prozirno. Ovisno o materijalima i okolnim uvjetima (npr. temperatura), za to može biti potrebno određeno vrijeme.

Nakon upotrebe:

Mrlje/ostaci

Odmah uklonite ostatke ljepila sa vodom. Suhi ostaci ljepila mogu se ukloniti samo mehanički.

Uvjeti skladištenja

Dobro zatvorite ambalažu i čuvajte je na suhom i hladnom mjestu na kojem ne dolazi do smrzavanja.

Idi na vrh