Odstranjivač plijesni bez klora

Bočica s raspršivačem 500 ml

Odstranjivač Plijesni bez klora učinkovito uništava plijesan u cijelom domu

Odstranjivač plijesni bez klora

ŠTO JE TO?

Idi na vrh

Kako funkcionira?

Prikladno za:

Zahvaljujući formuli bez klora iznimno je prikladan za zidove, podove i namještaj u prostorima kao što su dnevne i spavaće sobe. Može se koristiti na tapetama, drvenini, fasadama, žbuci, kamenu, keramici, tekstilu i koži.

Nije prikladno za:

Ne upotrebljavajte na materijalima osjetljivim na kiseline, poput mramora i kamena.

Idi na vrh

Početak

Prije upotrebe:

Zahtjevi za površinu

Ne upotrebljavajte na materijalima osjetljivim na kiseline, poput mramora i kamena.

Preliminarna obrada površine

Nemojte tretirati površinu prije nanošenja Odstranjivača plijesni bez klora kako bi spriječili širenje plijesni zrakom. Pokrijte biljke i metal.

Priprema proizvoda

Pripremite raspršivač za uporabu okrećući mlaznicu za jednu četvrtinu kruga. Izbjegnite prskanje: prvo pripremite raspršivač pa tek onda pošpricajte.

Pokrivenost

Za 4-6 m² zida ili 12-16 m spojeva.

Tijekom upotrebe:

Rukovanje ambalažom

Pripremite raspršivač okretanjem mlaznice. Izbjegnite prskanje: prvo pripremite raspršivač pa tek onda pošpricajte.

Upute za upotrebu

Ne uklanjajte plijesan i bakterije prije postupka. Pripremite raspršivač za uporabu okrećući mlaznicu za jednu četvrtinu kruga. Spriječite prskanje: uvijek prvo pripremite, a zatim špricajte. Pošpricajte površinu, ravnomjerno s udaljenosti od 3-5 cm tako da se formira sloj i ostavite da djeluje 15 minuta. U slučaju jačeg zaprljanja, ostavite da djeluje duže vremena, po mogućnosti nekoliko sati. Uklonite ostatke mekom četkom ili spužvom. Tretiranu površinu dobro očistite spužvom i vodom. Nakon uporabe zatvorite raspršivač vraćanjem mlaznice u prvobitni položaj.

Na što je posebno potrebno obratiti pažnju

Nemojte tretirati površinu prije nanošenja Odstranjivača plijesni bez klora kako bi spriječili širenje plijesni zrakom. Pokrijte biljke i metal. Prvo isprobajte na maloj površini materijala kojeg planirate tretirati. Nemojte koristiti na površinama osjetljivima na kiseline poput mramora i prirodnog kamena. Nakon upotrebe zatvorite mlaznicu okretanjem mlaznice za četvrtinu okreta prema dolje. Skladištiti na hladnom i suhom mjestu. Bočica nije za ponovnu upotrebu.

Nakon upotrebe:

Uvjeti skladištenja

Držite dobro zatvoreno i uspravno na stabilnom, suhom i hladnom mjestu gdje ne dolazi do smrzavanja.

Idi na vrh