Patrone za vruće lijepljenje Hobby

Stik 12 x 7 mm

Prozirne, snažne, okruglog oblika, promjera 7mm

Patrone za vruće lijepljenje Hobby

ŠTO JE TO?

Idi na vrh

Kako funkcionira?

Prikladno za:

Za samo nekoliko sekundi lijepi mnogo poroznih i neporoznih materijala kao što su drvo, metal, kamen, staklo, pločice, keramika, koža, tekstil i mnogo vrsta plastike. Ima visoku sposobnost otapanja i prikladan je za samostalne projekte i sve kućanske popravke. Brzo, uredno, trajno i pouzdano lijepi gotovo sve materijale. Idealno za učvršćivanje, popravke, izolaciju i brtvljenje. Primjerice za tepihe, đonove i pete na cipelama, montažne letve, zidne lajsne ili lijepljenje pločice koja se odlijepila. Višenamjensko. Osobito za samostalne projekte i poluprofesionalnu upotrebu.

Nije prikladno za:

Nije prikladno za PE, PP, PTFE i materijali osjetljivi na toplinu. Potporni elementi ili predmeti koji su stalno napeti.

Idi na vrh

Početak

Tijekom upotrebe:

Upute za upotrebu

Nanesite ljepilo brzo i ne pretjerano štedljivo. Odmah zalijepite dva dijela. Ljepilo uvijek nanosite na čvršći materijal. Nanošenje ljepila: na fleksibilne površine nanesite ljepilo u debelim linijama, na čvrstim površinama ljepilo možete nanijeti u debelim linijama ili točkama. Ljepilo se može upotrebljavati za ispunjavanje sitnih rupa i pukotina.

Na što je posebno potrebno obratiti pažnju

Nemojte upotrebljavati na temperaturama ispod +5 °C. Nikada nemojte vaditi patrone za lijepljenje iz pištolja za vruće lijepljenje. Na taj biste način mogli oštetiti mehanizam.

Nakon upotrebe:

Mrlje/ostaci

Stvrdnuti ostaci ljepila mogu se ukloniti samo mehanički.

Idi na vrh