Hot Melt Patrone za vruće lijepljenje

Stik 6 x 11 mm

Prozirno, visoke čvrstoće, okruglog oblika, promjera 11 mm

Hot Melt Patrone za vruće lijepljenje

ŠTO JE TO?

Idi na vrh

Kako funkcionira?

Prikladno za:

Lijepi mnoge porozne i neporozne materijale u sekundi poput drva, metala, kamena, stakla, pločica, keramike, kože, tekstila i mnogih plastika. S velikim kapacitetom topljenja i pogodan je za samostalne projekte i sve popravke u kućanstvu. Gotovo sve materijale lijepi brzo, uredno, trajno i pouzdano. Idealno za pričvršćivanje, popravke, izoliranje i brtvljenje. Na primjer tepihe, potplate i potpetice za cipele, letve za montažu, lajsne ili lijepljenje labavih pločica. Višenamjensko. Posebno za samostalne projekte i poluprofesionalnu upotrebu.

Nije prikladno za:

PE, PP, PTFE, kao i materijale osjetljive na toplinu. Noseće elemente ili predmete koji su trajno pod opterećenjem.

Idi na vrh

Početak

Prije upotrebe:

Zahtjevi za površinu

Područja koja se lijepe moraju biti suha i bez prašine ili masti.

Tijekom upotrebe:

Upute za upotrebu

Nanesite ljepilo brzo i to ne previše štedljivo. Smjesta zalijepite dva dijela. Uvijek nanesite ljepilo na tvrđi materijal. Nanošenje ljepila: na fleksibilne površine nanesite ljepilo u debelim linijama, na tvrde površine možete nanijeti ljepilo u debelim linijama ili točkama. Ljepilo se može koristiti za popunjavanje malih rupa i pukotina.

Na što je posebno potrebno obratiti pažnju

Ne koristiti na temperaturama nižim od + 5 ° C. Nikada nemojte uklanjati patronu ljepila iz pištolja za vruće lijepljenje, jer bi to moglo oštetiti mehanizam.

Nakon upotrebe:

Mrlje/ostaci

Stvrdnuti ostaci ljepila mogu se ukloniti samo mehanički.

Idi na vrh