WE CARE

Naša predanost održivosti

Bison je brend poduzeća Bolton Adhesives, odjela za ljepila grupe Bolton Group. U grupi Bolton Group održivost je od ključne važnosti. Naš program We Care odražava tu predanost.

WE CARE – NAŠA PREDANOST ODRŽIVOSTI

Idi na vrh

Tri stupa

Idi na vrh

U PODUZEĆU BOLTON ADHESIVES BRINEMO IZ DANA U DAN

Razvijamo visokokvalitetne proizvode za različite ciljne skupine. Od najmlađih učenika u školama do profesionalaca u svom području, svima nudimo prikladna rješenja za lijepljenje. Konstantno nastojimo poboljšati svoje proizvode i nuditi inovativna rješenja kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata i krajnjih korisnika, kao i budućih generacija.

Pažljivim odabirom ambalažnog materijala poboljšavamo životni ciklus proizvoda – počevši od proizvodnje, preko sigurne upotrebe i pohrane proizvoda, pa sve do njegova odlaganja:

- Za svoje proizvode nastojimo upotrebljavati recikliranu ambalažu i ambalažu koja se može reciklirati kad god je to moguće.

- Upotrebljavamo kartuše s tankim membranama za naša montažna ljepila na bazi vode i polimera, što rezultira smanjenjem upotrebe plastike za oko 15 % u usporedbi sa standardima tržišta.

Idi na vrh

Kontakt

Želimo biti u kontaktu sa svim dionicima. Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara, slobodno nas kontaktirajte:

Bolton Adhesives

Adriaan Volker Huis
14th Floor
Oostmaaslaan 67
3063 AN Rotterdam
The Netherlands
Phone:  +31 (0)88 3 235 700
Fax: +31 (0)88 3 235 800

Idi na vrh